STEAM Is Everywhere

29.11.2023 39

Okulumuz öğretmenlerinden Havva Küçükbaş ve Kezban Türkmen’in yürüttüğü STEM is Everywhere isimli projeleri Kasım ayı itibari ile aktif çalışmalarına başladı.

Kuruculuğunu Havva Küçükbaş ve Slovak ortak Michaela Rumankova’nın üstlendiği çalışmada STEM yaklaşımı ile farklı branş ve meslek gruplarını bütünleyerek disiplinerarası bir proje yürütmeyi planlamaktadırlar.

Uluslararası bir proje olan ekipte; Türkiye’den 6, Slovakya’dan 2 , Polonya’dan 1, Hırvatistan’dan 2, Yunanistan’dan 1, Litvanya’dan 1 , toplamda 13 kişi ile bulunmaktadır.