Boyabat Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, " Sevgi, Güven, Hoşgörü anlayışının hakim olduğu " Doğa, Çevre, Aile ve yurt sevgisinin verildiği, " Türkçe´yi etkin kullanan, " Paylaşımcı, Sorumluluk sahibi bireyler yetiştiren, " Yaratıcı, Keşfedici ve Problem çözücü, " Meraklı, Aktif ve Neşeli çocuklar yetiştirmek. Çağımıza ve uluslararası ölçütlere uygun, yabancı dile; teknolojik donanıma; bireysel gelişim becerilerine sahip öğrenciler yetiştirmek; onları hayata hazırlamak böylece Türkiye´nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır

Misyon: Biz Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu olarak 36-66 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini sağlamak, yaparak-yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz. Okul öncesi eğitime farklı bir boyut kazandırmak, Çağdaş eğitim için gerekli tüm enstrumanları kullanmak, Özgür ve sağlıklı düşünebilen bireyler yetiştirmek, Bireylerin derinliklerinde saklı cevherleri ortaya çıkarmak, Sevgi, saygı ve hoşgörü tohumları ekmek...

Saatler: 08:00-13:00 SABAH GRUBU 13:00-18:00 ÖĞLEN GRUBU
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Bizim Projemiz,,eSafety Label ,eTwinning,Dilimizin Zenginlikleri,Sosyal Sorumluluk Projeleri uygulanmaktadır.

Telefon - 0 368 3330077

WEB - https://boyabatvhbanaokulu.meb.k12.tr

Adres - ESENTEPE MAH. BİLALİ HABEŞİ CAD. NO 2 BOYABAT / SİNOP

Kütüphane Kitap Sayısı :240
Öğretim Şekli :5YAŞ GRUBUNDA 4 SABAHÇI 4 ŞUBE 4 YAŞ GRUBUNDA 3 ÖĞLEN OLMAK ÜZERE 3 ŞUBE 3 YAŞ GRUBUNDA 1 ÖĞLEN 1 ŞUBE TOPLAM 8 ŞUBEDE EĞİTİM YAPILMAKTADIR.

Yerleşim Yeri - BOYABAT ESENTEPE MAH. BİLALİ HABEŞİ CADDESİ NO:2

Adres - ESENTEPE MAH. BİLALİ HABEŞİ CAD. NO 2 BOYABAT / SİNOP

Ulaşım Ulaşım kişisel araç ,dolmuş yada yürüyerek sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır.İl Merkezine 85 Km uzaklıktadır.